Pa skupaj naprej: Vadba na daljavo

Corona virus krepi le večjo notranjo povezanost in nov zagon
17. marec, 2020
Treningi zunaj tekoče v drugem mescu
7. junij, 2020

Pa skupaj naprej: Vadba na daljavo

V času ko situacija narekuje drugačen stil življenja, smo za vas Upovci (po Košarkarski šoli Mladi upi) tu, da skrbimo za vsebine. Pripravili smo klipe, kjer dobite najmlajši vsebine, pa povadite elemente ta čas doma. Vaje obsegajo vsakega nekaj: rokovanja z žogo, podaje, celo razgibate telo z žogo in seveda igrajte se.

To lahko počnete celo s kom od vaših staršev, skrbnikov. Te vaje so v Izziv, tako jih sprejmite. Čisto v začetku pa se dobro ogrejte. Veseli bomo vsakega izziva, ga boste pokazali, ko se vidimo, ali pa se preprosto posnamete VIDEO in pošljite nov izziv. /video vsebine pošljete preko viber na 051303717/. Opravil boš star izziv in Predstavil svoj izziv ZA NAPREJ.

Tokratni prvi izziv je, Samo za vas, spraviti žogo od zadaj skozi noge – naprej. (Tian je opravil v tretjem poskusu – Gledaš klip Razmigajmo se z žogo).

Medtem naša košarkarska šola ostaja v stanju pripravljenosti. Prejšnji teden smo sklenili namero sodelovanja z KK Rogaška. Ostajamo zvesti sebi, poskrbimo za prijatelje. Pripravljamo se na dan, ko bomo, malce v drugih razmerah, pripravljeni srečanj v svežem stanju. Do takrat ne izpostavljajte če tega ne potrebujete za izpolnitev življenjskih potreb.

Ostanite zdravi

EKIPA DŠRD ŠTORE