Strokovni tim

Sven Juteršek
vaditelj(študent FŠ)

Veseli me delo z otroci, da ti uspejo v svojih prepričanjih, da je šport prijeten kot vadba tako za telo, kot tudi povezuje člane. Pri srečevanju z otroci mi je pomembno da smo vestni dela, ki ga opravljamo. Skupaj se toliko bolj zavemo uspehov, ki so na koncu poti.
Izkušnje: Košarko sem treniral v lokalnem klubu KK Vojnik (do mladincev), sedaj vse obveze prilagajam kot obiskovalec Fakultete za Šport, ostali čas, porabim za druženje s prijatelji. Zadnji čas še rekreativno igram nogomet za sprostitev med vsemi obvezami na fakulteti.


Enej Jakop
animator


V delu z otroci zasledujem, da se imamo predvsem lušno, vse to pa s ciljem da smo čimbolj gibčni, ob tem mi je pomembno to da se vsak otrok vključi v igro, ne glede na status. Pri tem postavljam v prvo mesto igrivost doživetja aktivnosti pri otrocih. Izkušnje: Rokomet sem do selekcije mladincev redno obiskal v Celju Pivovarna Laško, po tem pa sem se usmeril po poškodbi, predvsem v fitnes in košarko. Igra z žogo mi je privilegij, v katerem vidim motiv v druženju z kolegi na svoji in na nasprotni strani igrišča.


Tomaž Mlakar
nosilec košarkarskih dogodkov

V košarko sem vpet že takoj po zaključku košarkarske kariere načete z poškodbo. Ker sem imel kaj povedati se mi je zdela vloga sodnika več kot primerna. Sam pa vztrajam načelno vse skozi kar je dano sedaj. V današnjem času tehnologij in vsega viška hitrosti je fair-play toliko važnejši v bistvu. Še vedno vzdržujem 11 let sodniške prakse, in še vedno najraje z mlajšimi kategorijami. Le ti se najraje učijo in tudi sam sem učljiv ob napredku udeleženih in igre. V prostem času, ki mi kaj ostaja po delu, se takoj in najraje sproščam v teku, kolesu in fitnes, da napolnim moč.