Pridruži se, konec šolskega leta – Košarkarski tabor Štore 2022

V novo sezono
13. oktober, 2020
Prinesi za Tabor
25. junij, 2022

Pridruži se, konec šolskega leta – Košarkarski tabor Štore 2022

KOŠARKARSKI TABOR  ŠTORE 

Dragi košarkarji, zanesenjaki športa in njihovi starši.

Vabimo vas, da se pridružite poletnemu taboru Društva za športne in rekreativne dejavnosti Štore. Letos ga organiziramo tretjič, takoj ko se šola zapre.

3 -dnevni košarkarski tabor za dečke in deklice od  1. do 6. razreda osnovne šole (otroci bodo razdeljeni po starostnih skupinah) bo potekal od ponedeljka, 27. 6., do srede, 29. 6. 2022.

Tabor je primeren tako za tiste, ki košarko radi igrajo za zabavo in sprostitev, kot za vse, ki radi aktivno preživljate prosti čas. Košarkarski tabor s strnjenim 3-dnevnim programom bodo vodili  trenerji Košarkarske šole Mladi upi v sodelovanju s trenerji sorodnih športnih šol štorskega okoliša. Vključen je trener najmlajših (profesor športne vzgoje) in usposobljeni trenerji z ustrezno licenco. 

Tematski dnevi bodo potekali v sosledju: obisk okoliških razglednih vzpetin, obisk pustolovskega parka, kopanje v Rimskih termah (zagotovljen javni prevoz), zadnji dan zaključimo z igralnimi poligoni in IGRO 3 x 3 – ULIČNO KOŠARKO v NOVO športnem parku.

Otroci bodo v skupine razdeljeni glede na letnik rojstva, sposobnosti in predznanje. Trening košarke bodo opravili 2X dnevno. Posebno pozornost bomo na taboru posvetili najmlajšim, ki košarko spoznavajo skozi igro. Starejši  bodo vadili po programu KŠ MLADI UPI s poudarkom na tehniki, kjer je vsak posameznik individualno obravnavan. V večernih urah bodo na programu tekmovanja v igrivi košarki za najmlajše, za malo starejše pa igra 1:1, 2:2, 3:3. Poleg tekmovanj se bomo srečali tudi z znanimi košarkarji. Družili se bodo vrstniki več šol (OŠ Štore, POŠ Kompole in okoliš) in tako stkali vezi, ko šole več ni. Med sabo bodo igrali prijateljske tekme. Na tabor poleg otrok košarkarske šole vabimo tudi otroke selekcij U9, U11 in U13 KK KELEJA, CINKARNA CELJE, in ostalih klubov, s katerimi DŠRD ŠTORE  tesno sodeluje. Za udeležence smo pripravili veliko medsebojnih  tekmovanj. Poleg vadbe zjutraj in večer (na razpolago nam je cel Športni park), se bomo sproščali tudi v Rimskih termah. Imeli bomo zapovrstjo: Šola plavanja, tekmovanja v toboganih in različne razne zabavne igre v vodi. Plavalne aktivnosti bo poleg trenerjev vodil in nadzoroval tudi reševalec iz vode. Po dnevnih aktivnostih sledi večerna animacija Tabora, igre brez meja ter atraktivni program GET WET.

CENA košarkarskega tabora je 85 eur. Do 3.6.2022 kot rezervacijo poravnate 1.obrok 40 eur, kar smatramo za potrditev prijave, štela pa se bo kot del plačila. Ostali del poravnate do začetka tabora. Število mest je omejeno (do 24 prvih prijavljenih  otrok).

Plačilo čisto 1.obroka, ali skupaj, lahko izvedete na račun št.: SI56 0400 1004 8628 320, odprt pri NOVA KBM d.d., (referenca: SI00 25; namen: TABOR ime in priimek vašega otroka)                

Tabor zaključimo v sredo zvečer, in ob 20.00 so zadnje oddaje otrok. Zborno mesto pred OŠ Štore je v ponedeljek 8.00 – 10.00. V tem času poteka predaja otrok.

KOŠARKARSKI TABOR POTEKA V KAMPU TELOVADNIH PROSTOROV OŠ ŠTORE

Otroci prinesejo s seboj spalno vrečo, saj bodo spali na telovadnih blazinah v mali telovadnici. Dnevni obroki bodo na voljo v šolski kuhinji (2 x zajtrk, 3 x kosilo, 2 x večerja), kjer bodo na voljo tudi osvežilni napitki. Za vadbo je namen novo večnamensko igrišče ob OŠ Štore. Ob tem bomo imeli na voljo zdrave, sadne malice.

V ceno je vključeno: 

– prevoz v Rimske Toplice z vlakom

– kopalna karta

– kosilo (pizza ali hamburger) v Rimskih termah                                             

– 2 polna penziona na OŠ Štore

– 24-urno pedagoško varstvo vse dni tabora

– spominska majica tabora

– pustolovski park  

– 2 krat dnevni trening

– učenje plavanja in nadzor s plavalnim učiteljem

– večerne animacije:

igre brez meja, GET WET…

– dnevne animacije:

slackline,  floorball, frizbi, odbojka in nogomet na mivki…

– trening tekme z vrstniki

– izleti po okolici

– nezgodno zavarovanje udeleženega  

Za vse zainteresirane, JE na voljo še info sestanek (za čas treninga v Kompolah, vsak petek v maju 12.30 – 13.30) v osnovni šoli Kompole. Dodatne informacije o taboru in roditeljskem sestanku lahko dobite na tel. št. 051/303 717 (Stefan Zabret), e-pošta: dsrd.storce@gmail.com. Tabor bo izveden, če bo vsaj 10 otrok. 

(PRIJAVNICO ODDAŠ V TAJNIŠTVO OŠ ALI TRENERJU)

POLETNI KOŠARKARSKI TABOR ŠTORE 2022

PRIJAVA

IME IN PRIIMEK:__________________________

NASLOV:_________________________

TELEFON:________________________

EMŠO:__________________

KOŠARKARSKI KLUB ALI ŠOLA, KJER VADIŠ:_____________________________________

Izmena 27. 06. do 29. 06. 2022  in sicer (obkroži):                       

Cena osnovni tabor 85 eur                                        

+ oprema ogrevalna majica 90 eur (vpiši konfekcijsko številko:______)

DATUM:_________________________________

PODPIS STARŠEV:_________________________

Otrok obišče tabor na lastno odgovornost, s potrjeno zdravstveno izkaznico, zdravniškim zagotovilom udeležbe v športu. Vse specifike (epiletik, alergik,itd) in ostale diete (morebitne intolerance na gluten/laktozo..) je dolžan vsaj teden prej javit.

Na taboru imamo 24-urno varstveno-pedagoško asistenco.