Zahvala in NOV dinamični zagon, ,,utrujeno zadovoljen sem padel v posteljo!,,

Zgodbe moči so zgodbe prijateljstev
2. julij, 2022

Zahvala in NOV dinamični zagon, ,,utrujeno zadovoljen sem padel v posteljo!,,

Košarkarski tabor Štore 2022 smo pripeljali srečno, zdravo, in predvsem dobremu vremenu naproti, veselo in razigrano h koncu. Klima je bila kar nam in rabi zunanjih igrišč namenjena, tem bolj zadovoljni tekom 3-dnevnih doživljajev rečemo VESELO.

1.dan smo, po ritualno vzornem pospravljanju sobe, po začetnem spoznavno-družabnem delu, v sobi skupnih ležišč. Preigrali smo soigralce, ob novih tehničnih vragolijah z žogo. Kosilo z sadno malico je pravšnja energetska zaloga. Skozi zelene stran poti, smo ,,trailali,, do pustolovščine, smo si jo naredili v kmetiji Stari mlin. Polni doživljajev in adrenalina v žilah, smo se polnili z sadno rezino in domačim sokom. Energija je stekla od kosila do večerje. Smo jo sveže popolnili z napolitankami in cedevito. Pozno v noč smo, doživljajev vrta, prvi dan zaspali, v našem kletnem taboru.

NOVE pustolovščine na obzorju

2. dan je bilo vse v pripravi plavalnega dne. Začeli smo z 7.00 budilko in razgibalnico z PNRmetodo (za skupno elastičnost telesa in duha), kjer se tudi najmlajši pomladijo, za dobro jutro. Zajtrk je stekel v kosmičih. Za vlak smo se malce navadili od prejšnjega dne, spremljati na čas. Smo že v tirno prispeli v Rimske toplice. Ob poti smo nabrali gozdne sadeže za večerno sladico, so jo šefovsko okrasile Sara in Teja. V Aquaromi nas je sprejel vodja – reševalec Grega, nas pred zabaviščnim kompleksom spoznal tudi s pravili kopanja in nam zaželel veselo dobrodošlico. Pice maksi, do roba miz, so poživitev, in otroci so nadkrilili sebe v plavanju, mlajši pa so igraje prilagajali na vodo v 2.skupini, pri Dejanu. Združeni obe skupini so spoznali vaterpolo podajo, in odmor je kar pasal. Oblaki so nas pozvali, poglejmo na uro. Na plezalnem balvanu zunaj, spretnosti, zabaviščna ploščad za poizkus tampolinske skokice. V tabor smo prišli v večernih urah. Po večerji, letos bonus gledališki skeč 2 skupin, 1.zaigran.

plavalni dan za globok vdih

3. Dan smo kronali, v dan iger brez meja. Zjutraj so otroci v gibanju nazaj prišli v razgibalnico zunaj, kjer po pnrmetodi, sklepe ustrezno fleksibira. Poživljeni, in po zajtrku, je steklo v poligonih košarke. V drugem delu so otroci glede na sposobnosti igrali 2:2, 3:3, najmlajši pa so nadaljevali v temelju igrivo košarko. Po super kosilu, so polni energije nosili posode polne vode, za ,,wet day,, , ohladitev med vodnimi poligoni je ohladila, še kako razgreto glavico. Na koncu stisk rok in ta nasmeh pomeni najdaljšo izkustveno podlago. Lubenica vmes in slaščica, so prinesle še nekaj energije za preimierno predstavo za starše. Ob 18.30 smo posedeli drage starše, ki so stali za tem prvim projektom, po dolgem sušnem času in otroci so izrazili še kreativno. Prigoda vsak po svoje, je prav popotnica za varen skok v poletje. Nepozabni spomini ob prenekateri dogodivščini in majčki tabora, pa se že vrnejo skozi leto. Na vnovično športno snidenje.

Srečanje kreative, iger in spomini do vnovič!

Hvala vsem vam, tokrat lepem odzivu staršev, bolje rečeno skrbnikov, in tudi mi v tempu višji prestavi zaupamo in po vseh dolgem času, osnovnih potreb snidenjih. Zahvala posebej tudi navdušenim potnikom ali pa privržencem naših in vaših vrlin, aktivnostih, da so speljane, podpornikom glavnemu partnerju, Štore Steel. Verjamete zdaj v pozitivne zgodbe, kdaj z malo levo, malo desno, naravnost. S takimi srečanji, smo lahko zaokrožili, v miren zaliv, čisto ta nov dinamični kolaž. V spomin. Drži, vodoodporno, gremo v drugo leto, z novo fajn energijo. 🙂

Stefan Zabret (koordinator vedno za WD) z ekipo neprekosljivih (Rok Korenjak, Dejan Močnik, bazenski varuh wellness chef Grega)